Post autor: Agatka »
Post autor: Lara »
Post autor: Agatka »
O! Lara, a którą masz lodówkę Toshiby? Czytałam, że zapachy się nie mieszają dzięki jakiejś tam technologi, to prawda? Długo już z niej korzystasz? Mikrofalę myślałam żeby kupić do zabudowy ale jeszcze nie zdecydowałam. Najpierw lodówkaLara pisze: ↑15 paź 2021, 13:04 Mam lodówkę, a później dokupiłam mikrofalę i bardzo dobrze sprawdzają się oba sprzęty. Generalnie Toshiba ma jakość na wysokim poziomie, sprzęty są solidne, długo służą, a do tego mają fajny japoński design, który z pewnością wpasuje się w każde wnętrze.
Post autor: Zuzka »
Wiesz co, ja już przerobiłam różne lodówki z różnych firm. Miałam Beko, Gorenje, Samsunga, a obecnie mam lodówkę do zabudowy z Ikea, czyli pewnie Electrolux, bo Ikea ma od nich sprzęty. Nie mówię, że nie byłam z nich zadowolona, bo były ok. Moją obecną do zabudowy wybrałam tylko ze względu na promocję jaka była na sprzęty w IkeaAgatka pisze: ↑14 paź 2021, 13:38 Hej, stoję przed wyborem lodówki. Przeszperałam internet, byłam też w sklepie i mam wrażenie, że mnie to przerosło. Sprzedawcy jakby zachwalają to co im karzą albo na co akurat jest promocja. A ja po prostu chcę wybrać dobrą lodówkę na lata, za niewygórowaną cenę. No i ładnąMam aneks kuchenny połączony z salonem więc musi być w miarę cicha. Koniecznie z funkcją no frost. Więcej wymagań nie mam. Znalazłam taką, co mi się podoba i ma fajne funkcje https://www.toshiba-lifestyle.com/pl/gr-rb500we-pmj/, tylko nie mam pojęcia czy firma Toshiba radzi sobie z AGD? Miałam kiedyś laptopa i fakt był niezniszczalny ale nigdy nie spotkałam się wcześniej z ich AGD
Może ktoś ma w kuchni sprzęty Toshiba i coś podpowie?
Post autor: Lara »
Mam model GR-RF610WE-PGS, zobacz tu https://www.kakto.pl/agd/lodowki/lodowk ... f610we-pgsAgatka pisze: ↑16 paź 2021, 10:44O! Lara, a którą masz lodówkę Toshiby? Czytałam, że zapachy się nie mieszają dzięki jakiejś tam technologi, to prawda? Długo już z niej korzystasz? Mikrofalę myślałam żeby kupić do zabudowy ale jeszcze nie zdecydowałam. Najpierw lodówkaLara pisze: ↑15 paź 2021, 13:04 Mam lodówkę, a później dokupiłam mikrofalę i bardzo dobrze sprawdzają się oba sprzęty. Generalnie Toshiba ma jakość na wysokim poziomie, sprzęty są solidne, długo służą, a do tego mają fajny japoński design, który z pewnością wpasuje się w każde wnętrze.![]()