Aranżacja mieszkania na wynajem
- Katarzyna-88
Aranżacja mieszkania na wynajem
Post autor: Katarzyna-88 »
Hej, remontując i aranżujac mieszkanie na wynajem, czym się kierujecie? Stawiacie na jakiś modny styl, np skandynawski czy coś czy całkowita prostota?
- gaweł-82
Re: Aranżacja mieszkania na wynajem
Ja stawiam na prostotę połączoną z domowym klimatem, w sumie w mieszkaniach, które wynajmuje jest taki styl zbliżony do skandynawskiego - schludnie, jasno, trochę ciepłych akcentów. w sumie to głównie moja żona się tym zajmuje, ja dbam o to, żeby wynajmowane mieszkanie przynosiło zysk. trochę o tym, jak urządzić mieszkanie i też jak stworzyć ofertę najmu przedstawiają na szkoleniach z inwestowania w mieszkania, w których cyklicznie biorę udział
- czarov
Pewnie, że to zależy od indywidualnych potrzeb jednak jeżeli jesteście parą to polecam zerknąć tutaj https://bimeble24.pl/pl/c/Kanapy-z-funkcja-spania/96 mają kanapy z funkcją spania po niskich cenach, a nie koniecznie słabe jakosciowo. Sam mam od nich kanapę i tez na wynajmie i ani trochę nie narzekam. Duzo promocji, a to chyba jest rzecz, którą uwielbiamy wszyscy prawda? 

- motylek
Moim zdaniem nie ma sensu za bardzo angażować się w urządzanie mieszkania na wynajem bo niestety lokatorzy często niszczą wynajmowane eM i później jest problem. Jeśli jednak koniecznie chcesz urządzić mieszkania w nowoczesnym stylu mogę ci polecić tą firmę https://www.pogotowiewnetrzarskie.com/ Zajmują się aranżacją wnętrz, mają mnóstwo ciekawych pomysłów i cieszą się pozytywną opinią klientów.
- kuba9
Myślę że naczelną zasadą powinno być - mieszkanie na wynajem tworzymy w taki sposób, jakbyśmy sami mieli tam zamieszkać
Jeśli nie masz pomysłu jak zrobić wystrój wnętrza - zerknij na bloga Wnętrza dla Ciebie 

- Sammy
Kilka tych pomyslow wezme pod uwagę
Ja mam kuchnię łączoną z salonem dlatego oszczędnie planuję aranżację na mniejszej przestrzeni. Stwierdziłem ,że biokominek będzie dobrą alternatywą dla klasycznego kominka na którego nie moglem sobie pozwolić. Mam tenhttps://kratki.com/sklep/pl/category/6/biokominki/9/biokominki-wolnostojace i uwazam ze byl to dobry zakup. Jest stabilny i latwy w utrzymaniu a do tego elegancki.

Post autor: bohomaniak »
Ja co prawda wynajmuję mieszkanie, ale jako poszukująca mieszkania szukałam czegoś w stylu boho. Mega kręci mnie ten styl. Wbrew pozorom wszystkie mieszkania są aktualnie przygotowywane według dwóch styli: albo biedota/staromodnie, albo na połysk. Nie ma nic pomiędzy. Ostatecznie udało mi się znaleźć bliżej granicy Krakowa mieszkanie które spełniło moje wszystkie oczekiwania (zajęło mi szukanie aż 3 miesiące!). Posiada wiele fajnych elementów wystroju charakterystycznych dla stylu boho, w tym m.in. ukochane przeze mnie makramy.
Wróć do „Tapety, farby, płytki”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Architektura - projekty, pomysły, inspiracje
- ↳ Wnętrza
- ↳ Domy
- ↳ Budynki usługowe
- ↳ Budowa i remont - majsterkowanie - narzędzia - sklepy
- ↳ Nowe domy
- ↳ Stare domy
- ↳ Adaptacje
- ↳ Porady